Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimlerdir?

Uzak Şehrin Masalı hangi ajans?

Uzak Şehrin Masalı
Yapım şirketi 25 Film
Yayın bilgileri
Kanal FOX
Resim formatı 576i (16:9 SDTV) 1080i (HDTV)

Uzak Şehrin Masalı konusu nedir?

Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. … Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar.

Uzak Şehrin Masalı oyuncuları nerede çekildi?

Uzak Şehrin Masalı” dizisinin çekimleri iki ayrı şehirde gerçekleştirilmektedir. Dizinin ilk bölümünün çekimlerinin Kars’ta yapıldığı öğrenildi. Kars dışında ilerleyen süreçte hikayenin İstanbul’da devam etmesi bekleniyor. Bundan dolayı dizinin çekimlerinin bir kısmı İstanbul’un Şile ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

Affan Demirkan kimdir?

Affan, Kars’ın en zengin ailelerinden Demirkanların tek oğluydu. Yüreği babasının açtığı yaralarla doluydu. Sevgisiz, boyunduruk altında, ezilerek geçirmişti bütün çocukluğunu. Kumar ve kadınlarda aradı ruhunun kurtuluşunu.

Uzak Şehrin Masalı hangi şehirde çekiliyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisi İstanbul’da ve Kars’ta çekiliyor. İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde Kars’tan görüntülerde yer alıyor.

Uzak Şehrin Masalı Final mi?

Umay, Kürşat ve Sonay’ın hikâyesinin anlatıldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi, 14 Ekim 2021 Perşembe akşamı yayınlanan 5. bölümünün ardından ekran macerasını sonlandırdı.

Uzak Şehrin Masalı beğenildi mi?

Dizi hayranları dram yapımı olan Uzak Şehrin Masalı‘ın beğendi. Oyunculuk performansları ve hikayenin görüntüsü de iyi. Ancak iki kız kardeşin aynı adama aşık olması gibi bir durum oluşur ise, daha şimdiden buna karşı çıkan hayranlar sosyal medyada mesajlar paylaşmaya başladı.

Uzak Şehrin Masalı Melik hastalığı ne?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölümünde dikkat çeken Melik karakterinin hastalığı Williams Sendromu olarak biliniyor. Williams Sendromu, sürekli gülme hastalığı olarak da hafızalarda yer ediniyor.

Masalı nerede çekildi?

Ada Masalı İzmir’de çekiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Ada Masalı dizisinin çekim yerini duyurdu.

Masalı dizisi nerede çekildi?

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR? Dizinin çekimleri İzmir iline bağlı Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesinde devam ediyor. Ada Masalı dizisi İzmir’de çekilmektedir. Dizinin çekimleri İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde Sığacık bölgesinde yapılmaktadır.

Timur Acar yeni eşi kim?

Eda Özerkane. 2016
Özlem Karabaye. 2007–2009
Timur Acar/Eşi

Ada Masalı nerede çekiliyor?

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR? Dizinin çekimleri İzmir iline bağlı Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesinde devam ediyor. Ada Masalı dizisi İzmir’de çekilmektedir. Dizinin çekimleri İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde Sığacık bölgesinde yapılmaktadır.

Uzak Şehrin Masalı neden erken final yaptı?

Uzak Şehrin Masalı final mi yaptı? Uzak Şehrin Masalı neden yok? FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan dizi için erken final kararı alındı. 25 film yapımcılığında ekrana gelen uzak şehrin Masalı dizisi reytinglerin hızla düşmesi nedeniyle Fox TV ile anlaşmalı olarak dizinin final yapması kararı alındı.

Uzak Şehrin Masalı ne zaman final yapacak?

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı yayın hayatına 12 Eylül 2021 tarihinde başlamıştı. Uzak Şehrin Masalı dizisi 5. bölümü ile final yapacak.

Uzak Şehrin Masalı neden final oluyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisi 14 Ekim Perşembe günü yayınlanan bölümüyle final yaptı. FOX TV’den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, gelen reyting sonuçlarının iyi olmaması nedeniyle yayın hayatına veda ettiği düşünülüyor.