Uzak Şehrin Masalı yönetmeni kimdir?

Uzak Şehrin Masalı hangi ajans?

Uzak Şehrin Masalı
Yapım şirketi 25 Film
Yayın bilgileri
Kanal FOX
Resim formatı 576i (16:9 SDTV) 1080i (HDTV)

Uzak Şehrin Masalı Dizisi Konusu Nedir?

Uzak Şehrin Masalı”nda Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar.

Sonay Karaarslan kimdir?

Begüm Birgören, 2006 yılında oynayan “Kırık Kanatlar” dizisindeki Ayşe rolü ile tanındı. 24 Eylül 2013’te ATV’de yayınlanmaya başlayan “Kaçak” dizisinde Merve karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise FOX TV’deki Uzak Şehrin Masalı’nda Sonay karakterini canlandırmaktadır.

Affan Demirkan kimdir?

Affan, Kars’ın en zengin ailelerinden Demirkanların tek oğluydu. Yüreği babasının açtığı yaralarla doluydu. Sevgisiz, boyunduruk altında, ezilerek geçirmişti bütün çocukluğunu. Kumar ve kadınlarda aradı ruhunun kurtuluşunu.

Uzak Şehrin Masalı hangi şehirde çekiliyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisi İstanbul’da ve Kars’ta çekiliyor. İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde Kars’tan görüntülerde yer alıyor.

Uzak Şehrin Masalı oyuncuları kimler?

Uzak Şehrin Masalı Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncuları arasında; Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat yer alıyor.

Uzak Şehrin Masalı beğenildi mi?

Dizi hayranları dram yapımı olan Uzak Şehrin Masalı‘ın beğendi. Oyunculuk performansları ve hikayenin görüntüsü de iyi. Ancak iki kız kardeşin aynı adama aşık olması gibi bir durum oluşur ise, daha şimdiden buna karşı çıkan hayranlar sosyal medyada mesajlar paylaşmaya başladı.

Uzak Şehrin Masalı konusu nerede çekildi?

Uzak Şehrin Masalı dizisi İstanbul’da ve Kars’ta çekiliyor. İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde Kars’tan görüntülerde yer alıyor.

Sonay Karaarslan nereli?

Begüm Birgören, 20 Eylül 1982 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.

Kürşat Eroğlu kimdir?

Okmeydanı Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı.

Timur Acar yeni eşi kim?

Eda Özerkane. 2016
Özlem Karabaye. 2007–2009
Timur Acar/Eşi

Uzak şehir masalı hangi köyde çekildi?

Uzak Şehrin Masalı nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı dizisi İstanbul’da ve Kars’ta çekiliyor. İstanbul’un Şile ilçesinde çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisinde Kars’tan görüntülerde yer alıyor.

Ada Masalı nerede çekiliyor?

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR? Dizinin çekimleri İzmir iline bağlı Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesinde devam ediyor. Ada Masalı dizisi İzmir’de çekilmektedir. Dizinin çekimleri İzmir ilinin Seferihisar ilçesinde Sığacık bölgesinde yapılmaktadır.

Sonay Karaarslan kaç yaşında?

Begüm Birgören, 20 Eylül 1982 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.

Uzak şehrin insanları hangi gün?

Uzak Şehrin Masalı yeni bölümleri her hafta Pazar günü saat 20:00 ‘da Fox TV’de yayınlanıyor.