Bold Pilot filmi kaç kişi izledi?

Şampiyon filmi ne kadar izlendi?

6 Aralık 2018 yılında vizyona giren Bizim İçin Şampiyon filmi vizyonda kaldığı 16 hafta boyunca 2.568.572 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği gelir ise 34.151.594, TL olarak açıklandı.

Bizim için şampiyon kimin hikayesi?

Özdemir Atman ve Bold Pilot’un hikayesi. 7 Aralık 2018’de vizyona giren olan Bizim İçin Şampiyon duygu yüklü sahneleriyle konuşulmuş, filmin esin kaynağı Halis Karataş o dönemde kendisi, vefat eden eşi ve Bold Pilot ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Bizim için şampiyon hikayesi gerçek mi?

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır.

Şampiyon filmi hangi at?

Beyazperdenin sevilen yapımlarından olan Bizim İçin Şampiyon filminde yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah bulunuyor.

Şampiyon filmi nasıl bitiyor?

Filmin sonunda Halis Karataş ve Begüm Atman ailesi ayakta alkışlandı. ŞAMPİYON FİLMİ NASIL? Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor.

Ayla ne kadar izlendi?

Box Office Türkiye verilerine göre filmi ilk haftasında 621 bin 919 kişi izlerken, toplam 7 milyon 513 bin 145 lira hasılat elde edildi. Ayla, bu rakamla geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Halis Karataş babası kimdir?

Hasan KarataşHalis Karataş / Babası

Bizim için şampiyon nasıl çekildi?

Çekimler İstanbul’un yanı sıra Sakarya, Bursa ve Konya’da gerçekleştirildi. Filmin İstanbul çekimlerinin büyük kısmı İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Filmin çekimleri için Türkiye Jokey Kulübü’nden özel izin alındı. Filmin Sakarya, Bursa ve Konya çekimleri için ise birçok bölgeye set kuruldu.

Bizim için şampiyon hangi yılı anlatıyor?

Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş, birlikte unutulmaz başarılara imza attılar. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru hala geçilemedi.

Şampiyon filmindeki at çiftliği nerede?

Bizim İçin Şampiyon filmi çekimleri İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Veli Efendi Hipodramı’nda gerçekleştirilmiştir.

Şampiyon Filmi ne zaman çekildi?

Şampiyon 1979 ABD yapımı melodramatik filmdir. Özgün adı The Champ olan film Türkiye’de Ekim 1981’de gösterime girmiştir. Senaryosunu Walter Newman’ın Frances Marion’un hikâyesinden uyarlayıp yazdığı filmi İtalyan yönetmen Franco Zeffirelli yönetmiştir.

Şampiyon Netflix e düştü mü?

Bold Pilot’un sahibi olan ailenin de anlatıldığı diziyi Netflix’te izlemek için üye olmanız gerekiyor. Bold Pilot şampiyon at Bizim için Şampiyon filmi ile Netflix’te izleyiciyle tekrar buluşuyor.

Ayla filmindeki Ayla yaşıyor mu?

91 yaşında tedavi gördüğü hastenede çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitiren Ayla‘nın manevi babası Süleyman Dilbirliği’nin ardından Ayla‘nın manevi annesi Nimet Dilbirliği de hayatını kaybetti.

Ayla filmi ne kadar gerçek?

Senaryosu Yiğit Güralp’e ait olan ve gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla, Kore Savaşı sırasında kimsesiz bir şekilde bulduğu 5 yaşındaki bir kızın bakımını üstlenen Astsubay Süleyman Dilbirliği ile Ayla adı verilen kız çocuğunun hikayesini anlatıyor.

Jokey Mehmet Kaya kimdir?

JOKEY MEHMET KAYA KİMDİR? Ünlü Kaya kardeşlerin jokeylerinden biri olan Mehmet Kaya, Şanlıurfalıdır. 3 yıldır evli olduğu Faslı eşi Hatice hanımla İzmir’de bir tesadüf sonucu tanışan ve bir süre öncesinde kardeşi Ömer Kaya‘yı kaybeden Mehmet Kaya‘nın 1,5 yaşında bir de oğlu vardır.