Üç Kuruş Efe’nin babası kimdir?

Üç Kuruştaki Ferhan kim?

Üç Kuruş dizisinde Ferhan karakterini canlandıran isim Diren Polatoğulları’dır.

Üç kuruş komiser kaç yaşında?

Ekin Koç kimdir? Üç Kuruş dizisinde Efe’yi canlandıran ve tam adı İsmet Ekin Koç olan ünlü oyuncu 21 Haziran 1992 yılında Antalyada doğdu.

Üç kuruş kimin eseri?

Üç Kuruş, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad’ın kaleme aldığı aksiyon, dram ve polisiye türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Üç kuruş Komiser Efe kim?

EFE (EKİN KOÇ)

Üç Kuruş Ferhan ın annesi kimdir?

Gerçek adı Ferhan Şensoy’dur. 10 Ağustos 1986 tarihinde doğmuştur. 28 Kasım 1997 tarihinde annesi Nesrin, bir gazinoda Baybars tarafından öldürülmüştür….İrfan Kahraman (Ferhan Şensoy)

İrfan Kahraman
Doğum tarihi 10 Ağustos 1986
Bilgileri
Cinsiyet Erkek
Aile Nesrin Şensoy (annesi)

Üç Kuruş Ferhan Kartal kardeş mi?

Üç Kuruş‘un 3. Bölümünde; Kardeşi Ferhan‘ın mezarına giden Kartal, Efe’ye geçmişlerini anlattı.

Üç Kuruş daki azade kimdir?

Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına adlı oyunla başladı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İlk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yakalamıştır.

Üç Kuruş Kartal kaç yaşında?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde doğdu. Dizi oyunucusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur.

Üç Kuruş ne anlatıyor?

Çıngıraklı mahallesinin bıçkın, kurnaz ve sinir küpü suç lideri. Mahallesinde başlayan seri cinayetler, Kartal’ın da aynı katil tarafından saldırıya uğraması ile otoritesinin sarsılmasına neden olur. Katili yakalamak için can düşmanı komiser Efe ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

Üç Kuruş anlamı nedir?

zor şartları tanımlarken kullanılan tabir.

Üç Kuruştaki Hanzade kimdir?

40 yaşının içinde olan oyuncumuz Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Tiyatroyla lise yıllarında tanışan Sezin Akbaşoğulları, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Üç Kuruş Ferhan annesi hayal mi gerçek mi?

bölümün yıldızları ferhan ve oktay’dı. her ikisini de izlerken çok zevk aldım. ferhan‘ın aslında annesinin hayaliyle yaşadığı gerçeği de şaşırttı gerçekten. bir katilin anatomisini izledik resmen. oktay’ın ise hırçınlığının sebebini öğrendik. buna rağmen ailedeki yeri, evlatlarının ona saygısı gerçekten güzel verildi.

Üç Kuruş Kartal Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde doğdu. Dizi oyunucusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirlidir.

3 kuruş Hanzade kim?

40 yaşının içinde olan oyuncumuz Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Tiyatroyla lise yıllarında tanışan Sezin Akbaşoğulları, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Sezin Akbaşoğulları aslen nereli?

Sezin Akbaşoğulları (d. 22 Nisan 1981, İzmir), Türk oyuncudur.