iPhone 11 Pro ve Pro Max farkı nedir?

Pro ve Pro Max farkı nedir?

Ekran boyutlarında olduğu gibi çözünürlüğünde de farklılık bulunuyor. iPhone 13 Pro, 2532 x 1170 piksel çözünürlüğe sahipken, iPhone 13 Pro Max ise 2778 x 1284 piksel çözünürlüğü bulunuyor. iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max telefonların en yeni ve en iyi özelliklerinin başında ProMotion ekrana sahip olması geliyor.

iPhone 11 Pro Max neden yok?

iPhone 12 Pro karşınızda Bununla birlikte iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin satışını etkileyeceği düşüncesiyle Apple bu iki modelin satışını durdurdu. Apple Store mağazalarında artık bu modeller mevcut değil. Halen piyasaya sürülmüş fazla sayıda iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max mevcut.

iPhone Pro Max ne farkı var?

Tasarım Çıkarımımız: iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max arasında tasarım konusunda sadece boyut farkı var. Telefonlar arasında Max modeli daha geniş. Bunun dışında Max modeli daha büyük olduğu için daha fazla paslanmaz çelik malzeme kullanılmış durumda. Bu da telefonun daha ağır olduğunu gösteriyor.

iPhone 11 mi pro mu?

Sizin için uzak mesafeleri çekebilmek çok önemliyse iPhone 11 Pro tercih etmelisiniz. Önemli değilse iPhone 11‘e de diğer 2 kamera aynen konulmuş. Ön kameraları ise 12 MP çözünürlükte. Tüm modellerde aynı.

13 Pro Max büyük mü?

iPhone 13 Pro vs iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro, 6.1 inçlik ekranı ile kolay bir şekilde tek elle kullanımı mümkün kılıyor. Ancak iPhone 13 Pro Max‘in 6,7 inçlik büyük ekranının, bu bağlamda dezavantaj oluşturacağını söylemek mümkün. Ancak bu iki Pro telefon için farklılıklar ekran boyutunun ötesinde.

iPhone 13 ile 13 Pro arasında ne fark var?

‌iPhone 13‌ ve ‌iPhone 13 Pro‌ arasındaki temel fark, arka kamera kurulumlarıdır. ‌iPhone 13‌, Ultra Geniş ve Geniş lenslere sahip çift 12 MP kamera sistemine sahiptir. Öte yandan, ‌iPhone 13 Pro‌, Telefoto lens ekleyen üçlü kamera kurulumuna sahiptir.

iPhone 11 Pro Max kaldırıldı mı?

İlk etapta satışını durduran Apple, şimdi hem üretimi durdurdu hem de tamamen piyasadan çekti. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri artık Apple’ın resmi kanallarından da satın alınmıyor. Popüler olmalarına rağmen hem üretimini hem de satışını durduran Apple, mağazalarını iPhone 13 ailesi için hazırlıyor.

iPhone 11 üretimi durdu mu?

Apple’ın resmî sitesinde satılan iPhone 11‘in satışları, bugün akşam saatlerinde birden bire durdu. Ardından sırayla tüm telefonlarda ve diğer tüm Apple ürünlerinde benzer bir durum yaşanmaya başladı. Apple’da benzer adımlar genellikle ürünlerin fiyatlarında değişiklik olacağı zaman yaşanıyor.

iPhone 12 Pro Max kullanışlı mı?

Apple iPhone 12 Pro Max akıllı telefonlar içinde en iyisi. Hem işlerim hem de kendim için kullanabiliyorum. Yüksek çözünürlüklü kamerası ise sosyal medya hesaplarım için bir numara! Aldığımdan beri severek kullanıyorum.

iPhone 11 ile 11 Pro arasında ne fark var?

iPhone 11‘in ekran çözünürlüğünün iPhone 11 Pro‘dan daha düşük olması, ancak buna karşın ekran boyutunun daha büyük olması (6.1 inç), ekranın piksel yoğunluğunu da kuşkusuz olumsuz anlamda etkiliyor. iPhone 11‘in ekran piksel yoğunluğu 326 ppi seviyesinde. iPhone 11 Pro‘da bu değer 458 ppi, iPhone 11 Pro Max’te ise 458 …

iPhone hangi model almalıyım?

En iyi iPhone 2021: Sizin için en iyi Apple telefonu hangisi?

  1. iPhone 13 Pro Max. En iyi iPhone şu an için o. …
  2. iPhone 13. Fiyat-performans oranı en yüksek iPhone 13 modeli. …
  3. iPhone 13 Pro. Taşınabilirliğe önem verenler için en iyi Pro iPhone. …
  4. iPhone 13 mini. …
  5. iPhone SE. …
  6. iPhone 12. …
  7. iPhone 12 mini. …
  8. iPhone 12 Pro.

13 mü 1.3 Pro mu?

Aralarındaki fark gövde malzemeleriyle ilgili. Apple’ın dediğine göre, iPhone 13; Ceramic Shield ön yüzey ve Cam arka yüzey ve alüminyum tasarıma sahipken, iPhone 13 Pro ise; Ceramic Shield ön yüzey,vDokulu mat cam arka yüzey vevpaslanmaz çelik tasarıma sahip.

iPhone 13 Pro Max iyi mi?

ProMotion teknolojisiyle geliştirilen Super Retina XDR ekranına sahip iPhone 13 Pro Max, kullanıcıya sunduğu deneyimin yanı sıra teknik olarak da ‘en iyi‘ olduğunu kanıtladı. Yoğunluk ölçeği ve kalibrasyon gibi değerler bugüne kadarki ‘en iyi‘ sonuçları verdi. Bu da teknik donanımın işlevini kanıtlar nitelikte.

iPhone 13 mü 1.3 Pro mu?

Aralarındaki fark gövde malzemeleriyle ilgili. Apple’ın dediğine göre, iPhone 13; Ceramic Shield ön yüzey ve Cam arka yüzey ve alüminyum tasarıma sahipken, iPhone 13 Pro ise; Ceramic Shield ön yüzey,vDokulu mat cam arka yüzey vevpaslanmaz çelik tasarıma sahip.

iPhone 13 Pro nasıl bir telefon?

apple’ın yeni akıllı oyuncaklarından, 120 hz ekran, 3 arka kamera, a15 chipset… görüntü olarak iphone 11 ve 12 pro‘dan pek farkı olmayan yeni apple akıllı telefonu. kameralarinda yine ois yerine iphone 12 pro maxde kullandiklari sensor image stabilization kullanmislardir.