Pro kulaklık nasıl kullanılır?

Pro PODS kulaklık nasıl kullanılır?

Airpods’u Telefona Bağlama Yöntemleri AirPods kasasını açıp, arkada yer alan beyaz düğmeye dokunarak kasayı Android cihazının yakın bir yerinde tutmanız gerekir. AirPod’larınız ekranda bulunan bağlı olan cihazlar listesinde görünür. Ekranda AirPods ismine dokunduğunuz zaman da kullanmaya başlayabilirsiniz.

AirPods Pro telefon çalınca nasıl açılır?

AirPods (1. nesil) ile arama yapma ve aramaları cevaplama

  1. Arama yapma: Siri’yi etkinleştirmek için AirPods‘unuzun bir tekine çift dokunun, bir ses çalmasını bekleyin, sonra isteğinizi söyleyin.
  2. Aramayı cevaplama veya bitirme: AirPods‘unuzun bir tekine çift dokunun.

AirPods Pro ile neler yapılabilir?

AirPods ve AirPods Pro‘nuzu kullanarak içeriği duraklatma, atlama ve ses yüksekliğini ayarlama. AirPods‘unuzla müzik dinleyebilir, telefon görüşmeleri yapabilir, Siri’yi kullanabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz.

AirPods Pro özellikleri nasıl kullanılır?

  1. Çalmak, duraklatmak veya aramaları yanıtlamak için bir kez basın.
  2. Bir sonraki parçaya atlamak için iki kez basın.
  3. Bir önceki parçaya dönmek için üç kez basın.
  4. Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod arasında geçiş yapmak için basılı tutun.
  5. Müzik çalmak, arama yapmak veya yol tarifi almak için “Hey Siri” diye seslenin.

AirPods Pro dokunmatik mi?

AirPods düğme yerine tüm gövdesiyle dokunmatik bir düğme işlevi görür. Bu da basınca duyarlı bölüm sayesinde gerçekleşir. İki parmağınızı kullanarak her bir AirPods kulaklığı üzerindeki düz girintiyi sıkıştırın. Her basışınızda kulağınızda bir tıklama sesi duyacaksınız.

AirPods kutusundaki düğme ne ise yarar?

AirPods‘ları herhangi bir cihazla eşleştirmek için her iki kulaklık da kutu içindeyken kapağı açın ve ardından beyaz durum ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar kasanın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutun.

AirPods Pro Siri nasıl açılır?

Siri‘yi kuvvet sensörüyle veya çift dokunarak etkinleştirme (AirPods Pro ve 2. nesil AirPods)

  1. AirPods‘unuzu takın ve iPhone’unuza bağlı olduğundan emin olun.
  2. iPhone’da Ayarlar >Bluetooth’a gidin.
  3. Aygıt listesinde, AirPods‘unuzun yanındaki bilgi düğmesine. dokunun.
  4. Sol’u veya Sağ’ı seçin, sonra Siri‘yi seçin.

AirPods Pro çakma olduğu nasıl anlaşılır?

Sahte AirPods Nasıl Anlaşılır?

  1. Seri Numarasını Sorgulayın.
  2. Force Touch Özelliğini Kontrol Edin.
  3. ‘Hey Siri’ Komutunu Kontrol Edin.
  4. Aktif Gürültü Engelleyici Özelliğini Kontrol Edin.
  5. Uzak Mesafelerdeki Bağlantı Gücünü Kontrol Edin.
  6. Orijinal Cihazlarla Kıyaslayın.
  7. Teknik Servisten Destek Alın.

5 Şub 2022

AirPods dokunmatik nasıl kullanılır?

Ana Ekran’a gidin. AirPods‘unuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iPhone’unuzun yanında tutun. iPhone’unuzda bir ayarlama animasyonu görünür. Bağlan’a dokunun. AirPods Pro veya AirPods (3. nesil) kullanıyorsanız sonraki üç ekranda yer alan bilgileri okuyun.

AirPods özellikleri nasıl kullanılır?

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Ayarlar > Bluetooth’a gidin. AirPods‘unuzun yanındaki Daha Fazla Bilgi düğmesine dokunun. Çift dokunduğunuzda veya bastığınızda Siri’yi açacak, sesli içerikleri oynatacak ya da duraklatacak veya parçaları atlayacak AirPod‘u belirlemek için sol ya da sağ AirPod‘u seçin.

AirPods Pro şeffaf mod nedir?

Şeffaf Mod, dışarıdaki seslerin kulağınıza ulaşmasına izin vererek etrafınızda olup bitenden haberdar olmanızı sağlar. Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod‘un en iyi şekilde çalışması için AirPods Pro‘nuzun kulağınıza tam oturması gerekir.

AirPods çift dokunma nasıl yapılır?

Bir AirPod‘a iki kez dokun.

  1. AirPods Siri’yle kontrol edilmek için tasarlanmıştır. …
  2. Çift dokunma işlevini müzik çalma veya duraklatmaya ayarlamak için AirPods yakınken Ayarlar’ı aç, Bluetooth’a dokun, AirPods‘ına dokun, ardından “AIRPODS‘A ÇİFT DOKUNMA” bölümündeki Çal/Duraklat’a dokun.

AirPods kutusu nasıl kapatılır?

AirPods, kutunun içindeyken kapanır. Kutunun kapağını kapat. Kutu, şarj cihazı görevi de görür ve kapak kapalıyken AirPods‘ı şarj eder.

AirPods un şarjının dolduğunu nasıl anlarız?

AirPods‘unuz şarj kutusunun içindeyse ve kapak açıksa ışık, AirPods‘unuzun şarj durumunu gösterir. AirPods‘unuz şarj kutunuzda değilken ışık, şarj kutunuzun durumunu gösterir. Yeşil renk, pilin tamamen dolu olduğunu; sarı renk ise ünitede AirPods‘unuzu bir kez tam şarj edebilecek düzeyden az şarj olduğunu belirtir.

AirPods arkasındaki düğme ne işe yarar?

Fakat, Android telefon ya da Windowsbilgisayarlarla da bu kablosuz kulaklığı kullanabilmek mümkün. AirPods‘ları herhangi bir cihazla eşleştirmek için her iki kulaklık da kutu içindeyken kapağı açın ve ardından beyaz durum ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar kasanın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutun.