Yamaç Koçovalı öldü mü?

Yamaç son bölümde ölüyor mu?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.

Çukur finalinde kimler öldü?

Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur‘dan ayrılan Amca’yı tuzaklarına çekerken Ayşe’nin ölümü ve Murtaza’nın hayatına son vermesi ise yüreklere dokundu. Final bölümünde Çukur savaşını Koçavalı ailesinin kazanması izleyenlerin beğenisini topladı.

Yamaç boğuluyor mu?

Finale sayılı bölüm kala izleyiciler, Yamaç‘ın boğulma sahnesi ile sarsıldı. … Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur’un kutsal değerlerine savaş açtı. Bölümün sonunda Yamaç‘ın boğulması izleyenleri şimdiden gelecek bölüm için meraklandırdı.

Çukurda en son ne oldu?

Maalesef Amca Cumali de kurtuldu. Şahram son anda geldi ve onu kurtardı. Odaya girer girmez de amcayı boğan Ayşe’yi vurarak öldürdü.

Yamaç ölmedi mi?

Ekranların sevilen dizisi Çukur, final bölümüyle 4 sezonluk ekran macerasını tamamladı. Ancak finalde Yamaç Koçovalı’nın ölüp ölmediğiyle ilgili seyircinin kafası karıştı. Dizinin finalinde Cumali Koçovalı, Yamaç Koçovalı, Vartolu ve Akın Koçovalı ölmedi.

Çukur nehir kanser mi?

Finale ise yapılan skandal hata damga vurdu. Son bölümde Yamaç’ı karnındaki çocuğuyla birlikte terk eden eski sevgilisi Nehir, Yamaç’ın eşi olan Efsun ile görüşüyor. Nehir görüşmede oğlumu “Bir daha göremeyeceğim” diyerek oğlunu Efsun’a emanet ederken Nehir‘in kanser olduğu ortaya çıkıyor.

Çukur Cumali neden öldü?

2.Sezon’da Cumali Koçovalı Koçovalı ailesinin en büyük oğludur. 11 yıl hapiste yattı. Hapisteki bir kavgada yere düşüp bilincini kaybetmiş ve doktorların kontrolünden sonra öldüğü söylenmiştir.

Yamaç havuzda nasıl kurtuldu?

YAMAÇ, ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI ŞEKİLDE HAVUZA ATILDI Yamaç ise amcaya giderek teslim oldu. Finalde Şahram, Yamaç‘ı bir havuza elleri kolları bağlı bir şekilde attı. Havuzda boğulan Yamaç‘ın aklına ise aynı şekilde öldürülen eşi Sena geldi.

Çukur da son bölümde kim öldü?

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çukur‘da tansiyon giderek yükseldi. İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da arttı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

Çukur en son ne zaman yayınlandı?

Çukur dizisinin dördüncü sezonu veya son sezonu, 7 Eylül 2020 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başladı.

Sena ölmedi mi?

Dizinin ilk sezonunda bulunan ve Yamaç’ın büyük aşkı olarak kalan Sena‘nın vedası yürekleri yakmıştı. Boğularak ölen Sena, sevenlerinin kalplerinde derin bir acı olarak kalırken, dün akşam ekranlara gelen son bölümde ise Yamaç’ın karşısına Sena çıktı!

Çukur Cumali amca öldü mü?

Çukur‘un Final Bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur‘dan ayrılan Amca‘yı tuzaklarına çektiler. Ormanlık alanda kaçmaya çalışan Amca önceden kazılmış olan mezara düştü. Koçovalılar’a lanet okuyan Amca son nefesini verdi.

Cumali amca öldü mü?

Çukur’un Final Bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur’dan ayrılan Amca‘yı tuzaklarına çektiler. Ormanlık alanda kaçmaya çalışan Amca önceden kazılmış olan mezara düştü. Koçovalılar’a lanet okuyan Amca son nefesini verdi.

Amca Cumali Koçovalı kim olacak?

Cumali amca yani Müfit Kayacan Çukur dizisinin öne çıkan ismi oldu. Çukur dizisinde Cumali Koçovalı (amca) rolü ile yeni bir oyuncu dahil oldu. Sevilen dizinin oyuncuları ve konusu ilgi çekiyordu. Müfit Kayacan, Çukur dizisine Cumali amca karakteri ile katıldı.

Yamaçı havuzdan kim kurtarıyor?

YAMAÇ, ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLI ŞEKİLDE HAVUZA ATILDI Yamaç ise amcaya giderek teslim oldu.