Kartal kaç yaşında Üç Kuruş?

Üç kuruş taki Kartal kim?

ÜÇ KURUŞ KARTAL KİM? Kartal‘ı oynayan Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, nereli? – Magazin Haberleri – Milliyet.

Üç kuruş Erdem Kimdir?

Erdem Yenidoğan Bir marketin sahibidir. İrfan/Ferhan tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür.

Üç kuruş Kartal ne iş yapıyor?

Kartal Çaka (Uraz Kaygılaroğlu): Çıngıraklı mahallesinin lideridir. Efe Tekin (Ekin Koç): Organize Büro’nun asi, idealist komiseridir. İrfan Kahraman (Diren Polatoğulları): Seri katildir.

Üç kuruş efe kaç yaşında?

Üç Kuruş dizisinde Efe‘yi canlandıran ve tam adı İsmet Ekin Koç olan ünlü oyuncu 21 Haziran 1992 yılında Antalyada doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesinde İşletme Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonrasında ise Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimi aldı.

Üç Kuruş Kartal’ın kardeşi kimdir?

LEYLA (ASLIHAN MALBORA) Kartalın kız kardeşi; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek, şuh ve çekici bir kadındır. Hayatı ve erkekleri ciddiye almayan, başına buyruk ve özgürce yaşayan Leyla, mesleğinden nefret ettiği Efe’ye çekilmektedir. Leyla’nın Roman havası! Üç Kuruş‘un 1.

Üç Kuruştaki Ferhan kim?

Üç Kuruş dizisinde Ferhan karakterini canlandıran isim Diren Polatoğulları’dır.

Üç Kuruş taki kiz kim?

Yeni dizi ‘Üç Kuruş’, 1 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizide Kartal’ın kız kardeşi Leyla karakterini Aslıhan Malbora canlandırıyor.

Üç Kuruş Ferhan Kartal kardeş mi?

Üç Kuruş‘un 3. Bölümünde; Kardeşi Ferhan‘ın mezarına giden Kartal, Efe’ye geçmişlerini anlattı.

3 kuruş Efe Kimdir?

EFE (EKİN KOÇ) Organize Büro’nun asi, idealist ve gözü pek komiseri. Altı ay önce devraldığı Kartal dosyası onu zorlasa da Kartal’ı içeri almak onun için an meselesidir. Bir seri katilin işlediği cinayetler Efe‘nin tüm dünyasını altüst eder.

Üç Kuruş Hanzade kimdir?

40 yaşının içinde olan oyuncumuz Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Tiyatroyla lise yıllarında tanışan Sezin Akbaşoğulları, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Üç Kuruş katili kim oynuyor?

İrfan gerçek ismi! Diren Polatoğulları canlandırıyor! Diren Polatoğulları kaç yaşında? – Son Dakika Magazin Haberleri.

Kartalın kız kardeşi ne iş yapıyor?

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başlayan Aslıhan Malbora, ilk olarak Akademi 35.5 Sanat Evi’nde eğitim almış, ardından oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Üç Kuruş neden Ferhan Şensoy?

Dizide Kartal, kardeşinin Ferhan‘ın mezarına giderek geçmişi anması öne çıktı. Öte yandan Oktay’ın Ferhan‘ı bulması ise bölüme damga vurmuştu. … Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş‘a Ferhan karakteri damga vurdu. Katil İrfan’ın Ferhan adını kullandığı ortaya çıkıyor.

Üç Kuruş yeni oyuncu kim?

Oyuncu Sezin Akbaşoğulları, Show TV’nin fenomen dizisi Üç Kuruş‘un kadrosuna dahil oluyor. 11. bölümden itibaren dizide yer alacak olan oyuncu, Kartal ve Efe’nin mücadele ettiği kilit bir ismi oynayacak.

Üç Kuruş dizisinde kimler oynayacak?

  • Kartal Uraz Kaygılaroğlu Çıngıraklı mahallesinin bıçkın, kurnaz ve sinir küpü suç lideri. …
  • Efe Ekin Koç Organize Büro’nun asi, idealist ve gözü pek komiseri. …
  • İrfan Diren Polatoğulları …
  • Bahar Nesrin Cavadzade …
  • Leyla Aslıhan Malbora …
  • Neriman Nursel Köse …
  • Oktay Civan Canova …
  • Halit Ercan Kesal