Yamaç yaşlı hali kimdir?

Yamaç öldü mü?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.

Çukur finalinde kimler öldü?

Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur‘dan ayrılan Amca’yı tuzaklarına çekerken Ayşe’nin ölümü ve Murtaza’nın hayatına son vermesi ise yüreklere dokundu. Final bölümünde Çukur savaşını Koçavalı ailesinin kazanması izleyenlerin beğenisini topladı.

Yamaç ın kızı kimdir?

Çukur’da Efsun ile Yamaçın kızı olarak rol alan Masal bebek Çukur hayranlarının bir anda gözbebeği oldu.

Aras Bulut İynemli üç kuruş dizisinde oynayacak mı?

Üç Kuruş‘a taze kan: Aras Bulut İynemli kadroya dahil olacak.

Çukurda en son ne oldu?

Maalesef Amca Cumali de kurtuldu. Şahram son anda geldi ve onu kurtardı. Odaya girer girmez de amcayı boğan Ayşe’yi vurarak öldürdü.

Çukura ne oldu?

Ekranların fenomen dizisi Çukur, 7 Haziran Pazartesi akşamı sürprizlerle dolu final bölümüyle hayranlarına veda etti. Çukur‘da Koçovalı ailesinin yaşadığı tüm kötü olayların asıl sorumlusu olduğu ortaya çıkan amca Cumali Koçovalı ise, Yamaç, Akın, Vartolu ve Cumali tarafından öldürüldü.

Çukur un son bolumunde neler oldu?

Selim’in ölümü sonrası Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşın kızıştığı Çukur 108. son bölümde Kulkan’ın hamlesi dikkat çekti. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukurun 21 Aralık tarihli bölümünde Nehir ve Efsun’un rehin tutulması dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu.

Çukur Senayi kim öldürdü?

Geçen hafta Erkan Avcı’nın canlandırdığı Çeto’yu öldüren ve Sena’yı da kaçıran Mahsun, hayranlarına veda etmiş oldu. Yamaç, Sena‘nın ölümünden sorumlu tutuğu Mahsun’un çatıdan aşağıya atarak öldürdü.

Çukurda Efsunun kızının adı nedir?

Masal Koçovalı Efsun ve Yamaç’ın kızıdır.

Üç Kuruş neden oynamıyor?

Üç Kuruş dizisinde ‘Kartal Çaka’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Covid nedeniyle çekimlerine ara veren dizinin, 17 Ocak Pazartesi akşamı, yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor. 10 Ocak Pazartesi akşamı ise Güldür Güldür Show yayınlanacak.

Üç Kuruş ne zaman başlayacak?

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Üç Kuruş 1 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00’de yayın hayatına başlayacak. Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe’nin (Ekin Koç) karşı karşıya geldiği tanıtımda ikilinin kavgası gerilim dolu anlara sahne oluyor.

Çukur da son bölümde kim öldü?

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çukur‘da tansiyon giderek yükseldi. İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da arttı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

Çukur en son ne zaman yayınlandı?

Çukur dizisinin dördüncü sezonu veya son sezonu, 7 Eylül 2020 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başladı.

Çukur çıkmayacak mı?

İşte, Çukur dizisi final bölümü tarihi. Show TV ekranlarında 4 sezondur soluksuz izlenen Çukur dizisi, bu sezon izleyicisiyle vedalaşıyor.

Çukur Karaca ölecek mi?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Çukur‘da Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar, ölerek diziye veda edecek. ‘Karaca‘ karakterine hayat veren Ece Yaşar, 12 Nisan tarihli bölümde son kez görülecek.