Vartolu Afganistana neden gitti?

Yamaç neden Afganistan’a gitti?

Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde; Efsun’u bulmak için harekete geçen Yamaç, Kulkan’ın verdiği adrese gitti. … Ulaştığı kadının aslında Efsun olmadığı gören Yamaç, Kulkan’ın tuzağına düştü. Kulkan, Yamaç‘ı elektro şokla bayıltarak Afganistan’a kaçırdı.

Vartolu nere gitti?

‘Çukur’dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle sevilen Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesiyle birlikte ailesiyle Hollanda’ya taşınmıştı. Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti oğulları Marsel ile bu kareleri paylaştı.

Vartolu çukurda neden yok?

Peki, Vartolu Çukur’da neden yok, geri dönecek mi? Dördüncü sezon bölümleriyle devam eden Çukur‘un 101. Bölümünde Halil İbrahim’in acilen Afganistan’a gitmesi nedeniyle İskandar Yamaç’on görüşme isteğini yerine getiremedi. Yamaç, Vartolu‘nun Afganistan’a gitmesini isteyince Vartolu isteksiz de olsa kabul etti.

Vartolu kaçıncı bölümde Afganistan’a gitti?

Show TV – Vartolu‘dan Afganistan’da büyük baskın! #çukur | Çukur 113. Bölüm | Facebook.

Cukura ne oldu?

Çukur‘da Koçovalı ailesinin yaşadığı tüm kötü olayların asıl sorumlusu olduğu ortaya çıkan amca Cumali Koçovalı ise, Yamaç, Akın, Vartolu ve Cumali tarafından öldürüldü. Çukur‘da amca Cumali Koçovalı’yı canlandıran usta oyuncu Müfit Kayacan ise diziye veda etti.

Çukur yamac a ne oldu?

Ancak öldükten sonra tüm sevdikleriyle, kaybettiği İdris babası, Sena, Selim, Emmi ve tüm dizi oyuncularının yer aldığı bir sahneyle herkesi yeniden bir arada gördük. Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi.

Cukur Afganistan sahneleri nerede?

ÇUKUR AFGANİSTAN SAHNESİ NEREDE ÇEKİLDİ? Çukur‘un bu bölümünde senaryoya göre Afganistan‘da çekildi. Ama bugün ekrana gelecek dizi, Nevşehir’in Gülşehri ilçesine bağlı Gökçetoprak Köyü’nde çekildi.

Vartolu nerede?

Varto ilçesi, Muş il alanının kuzeybatısında yer alır. Kuzeyde Erzurum ili ve Hınıs ve Tekman ilçeleri, batıda Bingöl ilinin Solhan ve Karlıova ilçeleri, doğuda Muş ilinin Bulanık ilçesi, güneyde ise Merkez ilçesiyle çevrilidir. Yüzölçümü 1418 km²’dir. Muş’un yüzölçümü olarak alanının %17,3’nü kaplar.

Çukur Vartolu geri dönecek mi?

Yamaç, Vartolu‘dan Afganistan’a gitmesini isteyince Vartolu isteksiz de olsa kabul etmişti. Çukur‘un Vartolu‘su Erkan Kolçak Köstendil’in diziden ayrılacağına yönelik iddialar gündeme gelmişti. Ancak Ay Yapım tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple Vartolu Saadettin’in geri dönmesi bekleniyor.

Çukur Vartolu dönüyor mu?

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL ÇUKUR‘A DÖNÜYOR Çukur‘da son olarak 2 Kasım’da ekrana gelen 101. bölümünde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, 11 bölüm sonra yeniden Vartolu rolüyle izleyicilerle buluşacak.

Cukurun Afganistan sahneleri nerede cekiliyor?

ÇUKUR AFGANİSTAN SAHNESİ NEREDE ÇEKİLDİ? Çukur’un bu bölümünde senaryoya göre Afganistan‘da çekildi. Ama bugün ekrana gelecek dizi, Nevşehir’in Gülşehri ilçesine bağlı Gökçetoprak Köyü’nde çekildi. Yayımlanan 115.

Reşit Fazlullah nereli?

1951 Afganistan doğumlu. Tiyatro oyuncusu. Orta okulda tiyatroya başlamış ve 1969 yılında Afganistan televizyonlarında çalışmaya başlamıştır. 30’a yakın televizyon filmi bulunmaktadır.

Çukur iptal mi?

İşte, Çukur dizisi final bölümü tarihi. Show TV ekranlarında 4 sezondur soluksuz izlenen Çukur dizisi, bu sezon izleyicisiyle vedalaşıyor.

Çukur neden oynamadı bu hafta?

Peki Çukur bu hafta neden yayınlanmadı. Çukur dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Çukur dizisinin Ramazan dolayısı ile geçen hafta çekim yapılamadığı için bu hafta yeni bölüm yayınlanmadığı tahmin ediliyor.

Çukur un finalinde Yamaç ölüyor mu?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.