Metin Yamaç i neden vuruyor?

Yamaç Koçovalı yı vuran kim?

Arık Böke ve Seren ise Yamaç hakkındaki belgeleri incelerken Yamaç‘ın babasını öldürdüğü videonun olduğu USB’yi bulurlar. Seren USB’yi Cumali’ye verir. Cumali babasının katilinin Yamaç olduğunu öğrenir ve Yamaç‘ı vurur ardından Koçovalılar‘a Yamaç‘ın katil olduğunu anlatır.

2 sezon çukur yamacı kim vurdu?

Karşısında eli silahlı Metin’i bir anda gören Yamaç şaşırsa da Metin’in gelişi af için oluyor. Kafasına bir anda silah dayıyan Metin’i ise Selim durduruyor. Çukur‘un unutulmaz galası! (Uzun versiyon) Çukur, ekranlara 1 saat süren, adına yakışır, harika bir final gecesi ile veda etti.

Çukur 49 bölümde Yamaçı kim vurdu?

Yamaç‘ın vurulduğu andan paylaşılan görüntülerde sislerin ardından görünen yüz Celasun’undu. ÇUKUR 49. BÖLÜM İLK FRAGMAN!

Yamaç Koçovalı nın gerçek ismi nedir?

Aras Bulut İynemliYamaç Koçovalı / Canlandıran

Erdenet ailesi gerçekte kimdir?

Aslen Afyonlu olduğu halde kendine öyle bir hikaye yaratmış ki, kökenlerinin Moğollara uzandığını her röportajında dile getiriyor. Erdenet bile Moğolistan’da bir şehir. Çalışma hayatında iki faaliyet kolu var. İlki ailenin dört kuşaktır içinde olduğu uyuşturucu, diğeri ise yasal şirketler.

Yamaç vuruldu mu?

Yamaç Koçovalı vuruldu” Çukur’un 4. Sezon 2. Bölümünde (95. Bölümünde); Yamaç‘ın vurulması Çukur’da şok etkisi yaratmıştır.

Yamaç nereli?

1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır.

Çukurdaki Yamaç ın kızı kimdir?

Çukur‘da Efsun ile Yamaçın kızı olarak rol alan Masal bebek Çukur hayranlarının bir anda gözbebeği oldu.

Çukur Nedim kimin adamı?

Meke, “İdris Baba’nın abisi Cumali Koçovalı’nın mezarı için burası boş dediler. Kayıtlarda mezar yeri alınmış ama gömülen olmamış” dedi. Çaycı Nedim‘in devamlı ziyaret ettiği ve yüzü gösterilmeyen kişinin İdris Koçovalı’nın abisi olduğu öğrenildi.

Erdenetler nereli?

Erdenet, Moğolistan’ın en yeni şehirlerinden biri olup bölgede 1950’lerde büyük bir bakır yatakları keşfedilmesi sonucunda 1974 yılında kurulmuştur. Şehir, günümüzde dünyanın dördüncü büyük bakır madenine sahiptir.

Çukur un finalinde Yamaç ölüyor mu?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.

Yamaç kaçıncı bölümde ölüyor?

ÇUKUR’DA YAMAÇ ÖLDÜ MÜ? Çukur’un 94.bölüm final sahnesinde Yamaç Koçavalı vuruldu.

Aras Bulut aslen nereli?

Aras Bulut İynemli
Doğum 25 Ağustos 1990 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Vatandaşlık Türkiye
Meslek Oyuncu

Yamaç Koçovalı nın adı ne?

Aras Bulut İynemliYamaç Koçovalı / Canlandıran

Akşın Koçovalı kimin kızı?

İlayda Alişan’ın Çukur dizisinde oynadığı Akşın Koçovalı karakterinin kısa açıklaması ve resmi. İlayda Alişan ayrıldımı, Akşın Koçovalı öldü mü? Kahraman ve Nedret’in lise çağındaki kızları. Güzelliğinin ardından saf ve naif bir ruha, melek gibi iyi bir kalbe sahip.