ultrAslan sahibi kim?

Sebahattin Sirin kim?

galatasaray tribünlerinde sebahattin reis olarak bilinen, gerçek ismi sebahattin şirin olan, galatasaray tribünlerinin lideri ve ağır abisi.

ultrAslan tribün lideri kim?

Ultraslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin aslen Trabzonludur. Merhum Alparslan Dikmen’in ardından tribün liderliğine gelmişti.

ultrAslan ın kurucusu kimdir?

Alpaslan Dikmen
Harun Coşkun
ultrAslan/Kurucuları

Alpaslan Dikmen nereli?

Alpaslan Dikmen
Ölüm 27 Eylül 2008 (42 yaşında) Bursa, Türkiye
Ölüm sebebi Trafik kazası
Defin yeri Hasdal Mezarlığı
Milliyet Türkiye

Yılmaz Tutuş neden hapiste?

kevin spelight ile christopher john loftus’a karşı katil kastı olmaksızın darp eylemine karıştığı ve bu kişilerin ölmesi suçuna, icrasını kolaylaştıracak şekilde iştirak ettiği gerekçesiyle “haksız tahrik” unsuru da göz önünde bulundurularak, 5 yıl hapis cezası.

Sebahattin Şirin kimi öldürdü?

gerçek adı muzaffer şirin olan mühendis oktay’ın linç edilerek öldürülmesinde başrol oynayan gs tribünlerinin çok sevgili reisi!

Ultraslan Fatih Terim’e ne dedi?

Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan, Fatih Terim ayrılığı sonrası açıklama yaptı. Açıklamada, “Teknik direktörümüz Fatih Terim ile yolların ayrılmasının hem Galatasaray’a hem kendisine hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. Galatasaray’da Fatih Terim dönemi sona erdi.

Galatasaray taraftarına ne denir?

İsim. ultrAslan ismi, Avrupa’da birçok takımın tribünlerine konuşlanmış Ultras ve Galatasaray‘ın sembolü aslan kelimelerinin birleşmesinden gelmektedir. Ultras ve Aslan adlarının baş harfleri alınıp, küçük u büyük A; uA şeklinde yazılmasıyla kısaltılır.

Tek yumruk hangi tribünde?

Galatasaray tribünlerinin ilerici taraftar grubu Tek Yumruk, 17 Ekim’de yaptığı eylemle işçiler Gökhan Yavuz ve Raşit Ek’in isimlerinin yeni Stadyum’da yaşatılmasını istediklerini belirtmişlerdi.

Alpaslan Dikmen kaç yılında öldü?

27 Eylül 2008Alpaslan Dikmen / Ölüm tarihi

Oğuz Altay Kimdir Galatasaray?

1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Oğuz Altay, UltrAslan Grubu Genel Koordinatörü ve UltrAslan Kurucu üyeleri arasında yer alıyor. 1983’de Şişli Lisesi’nden mezun olan Altay, 2001’de Galatasaray‘ın en büyük taraftar grubu olan UltrAslan’ın kurucu üyeleri arasında yer aldı.

Yılmaz Tutuş nereli?

Sebahattin Şirin: Bakın, bizim Yılmaz Başkan (Yılmaz Tutuş) Batmanlıdır, Kürttür. Annesinin adı ise Türkiye’dir.

Sebahattin Şirin Fenerli mi?

ultraslan’ın ve galatasaray’ın tribün lideri. namı-ı diğer sebo reis. galatasaray tribunlerinin tartismasiz tek reisidir. herkesin Allah gibi korktugu biridir. lakin, udagsozluk te kendisine sebos diye hitap eden sahislar varmis bunuda ogrenmis olduk. kendisi trabzonludur.

Fatih Terim Galatasaraydan gidiyor mu?

Galatasaray Kulübü’nde teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda bu şok karar sonrası Başkan Burak Elmas yeni teknik direktörü açıkladı. Fatih Terim‘in vedası sonrası Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu.

UltrAslan hangi Başkanı destekliyor?

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim’e verdiği destekle bilinen taraftar grubu UltrAsan’dan 1-1 berabere biten Trabzonspor karşılaşması sonrası tartışılan bir hareket geldi.