Şirket hattı nasıl alınır?

Şirket hatti nedir?

insanlarin elleri kollari dolduran, kiclarindan baslarindan telefon yumurtlamalarina sebep olan, faturasi bazen limitli bazen limitsiz calistiklari sirketlerce odenen telefon hattlari yerine kullanilan tabir.

Şirket hattı kimlere verilir?

Ticari kazanç elde eden ve vergi mükellefiyeti olan kişiler….Abonelik İşlemleri

  • Türk Ticaret Kanunu’nda belirtilmiş şirketler (anonim, limited, komandit, kolektif), kooperatifler, dernekler, vakıflar, siyasi parti, sendika, tüzel kişiliği haiz kamu kurum ve kuruluşları.
  • Ticaret kanununda tanımlanan tacirler.

Hat çıkarmak için ne gerekli?

Teslimat sırasında yanınızda kimlik belgenizi ve son 2 aya ait herhangi bir adres gösterir belgeyi (fatura, ikametgah belgesi vs.) hazır bulundurmanız gerekmektedir.

Hattı kendi üzerime nasıl alabilirim?

Üzerinize almak istediğiniz numaraya ait firmanın bayisine giderek hat devri istediğinizi belirttiğinizde işlemlere başlanılmaktadır. Başkasının üzerine olan hattı kendi üzerinize almak için hat sahibi ile beraber vereceğiniz dilekçe yeterli olacaktır.

Kurumsal hat ne demek?

Kurumsal tarifeler, GSM operatörleri Turkcell, Avea ve Vodafone’un şirketlere özel olarak sunduğu cep telefonu tarifeleridir. Kurumsal hat sahibi olduktan sonra, operatörlerin sunduğu bu tarifelerden size uygun olanını seçebilirsiniz.

Turkcell şirket hattı nedir?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.

18 yaş altı telefon hattı alabilir mi?

Yaşım 18‘den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Hat almak için kimlik gerekli mi?

Adını açıklamayan bir hat satıcısı da “Kontörlü hat alırken kimlik olması yetiyor. Faturalı hat almak için kimlik ve sabit fatura gerekiyor.

Hat almak için yaş sınırı var mı?

Yaşım 18’den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Hattı kendi üstüne almak kaç para?

Faturalı Hat Devri: İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 167,75 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır. Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,96 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır. Ön Ödemeli Hat Devri: 50,75 TL, aboneden nakit tahsil edilir.

Başkasının üzerine olan hattı kendi üzerime nasıl alırım Türk Telekom?

Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır. Bu işlem ücretsizdir.

Kurumsal hat nedir Turkcell?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.

Türk Telekom kurumsal hat nasıl alınır?

Yeni Kurumsal Hat Almak İçin Tüm Türk Telekom bayilerinde abonelik sözleşmesini doldurarak ve gerekli belgeleri getirerek veya 444 5 444’ü arayarak kaliteli ve avantajlı iletişimin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.

Turkcell kurumsal hat nereden alınır?

Abonelik İşlemleri Turkcell Kurumsal hattı kolayca alabilir ya da mevcut hattınızı kurumsal hatta çevirebilirsiniz. Kurumsal hat almak için Talep Formu’nu doldurmanız veya size en yakın Kurumsal Çözüm Merkezi’ne veya Turkcell Mağazasına gelerek başvurmanız yeterli.

Turkcell Kurumsal ne iş yapar?

Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell ürün ve servislerinin hedef bazlı saha satışı, satış sonrası hizmetleri, yeni pazar tespiti ve mevcut müşteri portföyünün geliştirilmesinden sorumlu olunacaktır.