Çukur dizisinin sonu nasıl bitti?

Yamaç finalde ölüyor mu?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ancak ölüm her zaman mutsuz bir son demek değildi, güzel şeylerin başlangıcıydı” mesajı verildi. Ve 4 sezonluk bu fenomen dizi izleyicilerine veda etmiş oldu.

Çukurun kaç bölümü kaldı?

Henüz dizi ekibinden net bir açıklama yapılmasa da 3 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 4. sezon 35. bölümünde (127. bölüm) #Çukursonbeş etiketinin paylaşılmasının ardından Çukur dizisinin gelecek hafta ile birlikte dört bölümün kaldığı ve dizinin 4. sezon 39. bölümde (131. bölüm) bitmesi bekleniyor.

Çukur finalinde kimler öldü?

Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur‘dan ayrılan Amca’yı tuzaklarına çekerken Ayşe’nin ölümü ve Murtaza’nın hayatına son vermesi ise yüreklere dokundu. Final bölümünde Çukur savaşını Koçavalı ailesinin kazanması izleyenlerin beğenisini topladı.

Cukur Senayi kim öldürdü?

Geçen hafta Erkan Avcı’nın canlandırdığı Çeto’yu öldüren ve Sena’yı da kaçıran Mahsun, hayranlarına veda etmiş oldu. Yamaç, Sena‘nın ölümünden sorumlu tutuğu Mahsun’un çatıdan aşağıya atarak öldürdü.

Çukur hangi bölümde bitecek?

Çukur dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranda sevenleri karşısına çıkıyor. Dizi 4. sezon sonunda final yapıyor. Final bölümüne son 2 bölüm kaldı. Uzun süredir final yapacağı konuşulan dizinin 132. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor.

Çukur kaçta bitiyor?

Çukur saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Show Tv yayın akışına göre Çukur‘un başla saati 20.00 gözüküyor.İlk bir saat önceki bölümünün gösterildiği dizinin yeni bölümü saar 21.00 itibari ile başlayıp, 23:50- 00:05 arasında bitiyor. Çukur‘un 103. Bölümünde neler olacak?

Çukur Son Bölüm ölen kim?

Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çukur‘da tansiyon giderek yükseldi. İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da arttı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

Çukur Yüceli kim öldürdü?

Yamaç, Vartolu’ya babasını nasıl öldürmek zorunda kaldığını gözyaşları içinde anlattı. Vartolu ise Tokat’a götürdüğü Yamaç’a değişmesi gerektiğini anlattı. Yamaç ise kendilerine bir defa daha hainlik eden Yücel’i bu defa gözünü kırpmadan öldürdü.

Yucel aksini nasil oldurdu?

Yücel, Yüzüklü olduğunun ortaya çıkmasının ardından Celasun’un eşi Akşın’ı kaçırarak öldürdü.

Çukurun finalinde ne olacak?

ÇUKUR’UN FİNALİNDE NELER OLDU? Çukur’un Final Bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın Çukur‘dan ayrılan Amca’yı tuzaklarına çektiler. Ormanlık alanda kaçmaya çalışan Amca önceden kazılmış olan mezara düştü. Koçovalılar’a lanet okuyan Amca son nefesini verdi.

Çukurun final bölümü ne zaman?

7 Haziran 2021Çukur / Son bölüm yayın tarihi

Üç kuruş saat kaçta bitiyor?

Show TV yayın akışına göre ÜÇ KURUŞ SAAT 20.00. da başlayıp, Saat 00.15 te bitiyor. Üç Kuruş‘un 14. Bölümünde neler olacak? Kartal sona yaklaştığını düşündüğü anda Efe ve Çetin’den hiç beklemediği bir şekilde gelen yardımla toparlanır.

Yargı dizisi saat kaçta bitiyor?

Ara reklamlarla beraber Yargı dizisi saat 23:30 veya 23:45 gibi bitiyor. Yargı, Ay Yapım imzalı, çekimlerine Eylül ayında başlanan olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Çukur Senayi kim öldürdü?

Geçen hafta Erkan Avcı’nın canlandırdığı Çeto’yu öldüren ve Sena’yı da kaçıran Mahsun, hayranlarına veda etmiş oldu. Yamaç, Sena‘nın ölümünden sorumlu tutuğu Mahsun’un çatıdan aşağıya atarak öldürdü.

Çukur Yücel yangından nasıl kurtuldu?

34. bölümde öldü sanılan Yücel, (Tansu Biçer) Akın Koçavalı (Burak Dakak) sayesinde kurtuldu.