Vodafone sim kartı ne kadar?

Vodafone hat alma kaç TL?

Yeni bir Vodafone faturasız hat satın almak isteyenler en az 95 TL en fazla 120 TL aralığında ücret ödüyorlar. Vodafone bayilerinde fiyatlar değişkenlik göstererek kimi bayide hattınıza bakiye olarak tanımlanırken kimi bayide de tarifenize ek paketler eklenebiliyor.

Yedek sim kart ne kadar?

Yedek sim kart hizmeti, faturalı ve Hazır Kart‘lılar için KDV dahil 37,80 TL’dir. Kurye hizmeti ücretsiz olup 81 ilde verilmektedir.

45 g sim kart ücretsiz mi?

Hayır. 4.5G servisini ücretsiz açtırabilirsiniz. 4.5G ile yaptığınız kullanımlar internet paketiniz veya tarifenizdeki internet faydasından düşer, internet paketiniz veya tarifeniz yoksa standart ücret üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Turkcell sim kartı ne kadar?

Evet, sim kart değişikliği KDV dahil 37,80 TL’dir. Turkcell 4.5G ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Yeni SIM kart kaç TL?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Vodafone yedek sim kart kaç para?

SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu? Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(34 TL) uygulanacaktır.

Yedek sim kart ne kadar sürede çıkar?

Yedek SIM Kart Ulaştırma Hizmeti Müşterilerin görüşmeleri sırasında gerekli güvenlik teyitleri alındıktan sonra hatları kapatılacaktır. SIM kart teslim süresi müşterinin bulunduğu ülkeye bağlı olarak 1-8 gün arası değişmektedir.

Vodafone 45 g sim kart ücretsiz mi?

Hayır, 4.5G yi kullanmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Turkcell 45 g sim kart ücretli mi?

Sıkça Sorulan Sorular 4.5G için ek ücret ödeyecek miyim? Hayır, 4.5G deneyimini hiçbir ek ücret ödemeden yaşayabileceksiniz. Turkcell 4.5G ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Sim kart değişikliği kaç TL?

SIM Kart Değişikliği Sorgulama

SIM Kart Değişikliği Sorgulama Birim Fiyat*
1-200.000 2,04 TL
200.001-500.000 1,78 TL
500.001-1.000.000 1,53 TL
1.000.001-2.000.000 1,27TL

Turkcell numara değişikliği kaç TL?

Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz. 14.10.2021 tarihi itibarıyla numara değişikliği ücreti bireysel aboneler için KDV ve ÖİV dahil 37,80 TL‘dir.

Yeni hat ne kadar Türk Telekom?

Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 117 TL’dir. Faturasız müşterilerden yeni hat tesisi esnasında peşin olarak tahsil edilirken, faturalı müşterilerin faturasına 12 eşit taksite bölünerek yansıtılır. Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 50,75 TL’dir.

SIM kart kırılırsa ne olur?

Sim kart kırılınca numarana herhangi bir şey olmaz. Kullandığın operatöre giderek ücret karşılığı yeni sim kart alabilirsin.

SIM kart yenileme kaç TL?

SIM kart değişikliği talebi için yetkilimiz, Kurumsal online işlem kanalımız ile internet üzerinden, Kurumsal çözüm merkezlerimizden, Turkcell Mağazalarından veya çağrı merkezimizden başvuruda bulunabilir. Turkcell Mağazaları kurumsal yetkilimiz veya vekili. Tavsiye edilen SIM kart değişikliği fiyatı 37,80 TL‘dir.

Yedek SIM kart ne kadar sürede çıkar?

Yedek SIM Kart Ulaştırma Hizmeti Müşterilerin görüşmeleri sırasında gerekli güvenlik teyitleri alındıktan sonra hatları kapatılacaktır. SIM kart teslim süresi müşterinin bulunduğu ülkeye bağlı olarak 1-8 gün arası değişmektedir.