R10net nedir ne ise yarar?

R10net nasıl üye olunur?

R10 Davetiye Kodu Almak. Eğer bunu yapmaz diğer ücretsiz maillerden başvuru yaparsanız davetiye alma şansınız daha düşük olur bunu söyleyim mail adresini aldıktan sonra davetiye talep formunu doldurun. Bura’da öz geçmişinizi yazın ama sallamasyon bilgiler eklemeyin.

R10 davetiyesi nedir?

R10‘a üyelik ayrıca davetiye kodu ile yapılmaktadır. Üyelere attığı mesaj, aldığı beğeni sayısı, online olduğu süre gibi kriterlere göre ek davetiye kodu verilmektedir. Üyeler de güvenilir kişilere davetiye kodlarını vererek foruma yeni üye kazandırmaktadır.

R10 sitesi güvenilir mi?

r10.net Bilgi Vermeden Sebep Göstermeden Hesap Kapatma Hiçbir gerekçe göstermeksizin hesabımı kapatıyorlar. Bununla alakalı 2 defa mail atıyorum fakat dönüş yok. Tuhaf bir yönetim anlayışı. Asla girip bakmayacağım ve tavsiye etmeyeceğim bir Forum sitesi haline geldi. https://wmaraci.com dan devam bundan sonra.

R10 net nedir Ekşi?

türkiyenin en büyük webmaster forumudur. türk internetine yön veren birçok kişiyi bünyelerinde barındırır. özellikle web sitesi yapmak isteyip de “nasıl yaparım?” sorularını sıkca soran kişilere şiddetle tavsiye edilebilecek sıcak bir ortamdır. son zamanların en iyi webmaster sitesi.

R10 kodu nedir?

R10: Abdominal ve pelvik ağrı

r10 un sahibi kim?

R10.net

URL https://www.r10.com/
Kullanılabilir dil(ler) Türkçe
Programlama dili Webmaster
Sahip Coşkun Çetin
Oluşturan Mustafa Mert Öğüt (radmin)

R10 net nedir?

R10.net, 2005 yılında Google servisleri hakkında bilgi verme amacıyla kurulan webmaster platformu.

Coşkun Çetin kaç yaşında?

32 yaşında (25 Haziran 1989)Coşkun Çetin / Yaş