Bilim Teknik Dergisi kac tl?

TÜBİTAK dergi ne kadar?

Abonelik Paketleri

Dergi Adı Abonelik Fiyatı
Meraklı Minik Dergisi 50
Elektronik Bilim ve Teknik Dergisi (PDF Formatında) 25
Elektronik Bilim Çocuk Dergisi (PDF Formatında) 20
Elektronik Meraklı Minik Dergisi (PDF Formatında) 20

Bilim Çoçuk Dergisi kaç yaş için?

BİLİM ÇOCUK (7+ yaş) Aylık Dergi / Her ayın 15’inde çıkar.

Bilim ve Teknik Dergisi kaç sayfa?

Bilim ve Teknik dergisi, 1967 yılından beri her ayın 1’inde 96 sayfa olarak yayımlanmaktadır. Yetişkinler için çıkarılan dergi, bilimsel ve teknolojik olayları ve gelişmeleri içeren faydalı bilgileri konu edinmektedir.

Bilim ve Gelecek Dergisi kimin?

Bilim ve Gelecek, Bilim ve Ütopya dergisinden ayrılan Ender Helvacıoğlu, Nalân Mahsereci ve Ruken Kızıler tarafından 2004 yılının Mart ayından itibaren çıkartılmakta olan aylık bilim, kültür ve politika dergisidir. Genel yayın yönetmeni Ender Helvacıoğlu’dur. Derginin aynı isimde bir de yayınevi bulunmaktadır.

TÜBİTAK üyeliği ücretli mi?

Herhangi iki derginin yıllık abonelik ücreti 90 TL, üç derginin yıllık abonelik ücreti ise 130 TL. Üstelik kargo da ücretsiz olacak. TÜBİTAK popüler bilim dergilerinin yeni abonelik kampanyasından faydalanmak için www.tubitakdergileri.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilim Çocuk yıllık abonelik kaç TL?

Abonelik kampanyası kapsamında Bilim ve Teknik dergisinin yıllık aboneliği 84 TL yerine 60 TL, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin ise yıllık aboneliği 72 TL yerine 50 TL olacak. Dergilerimize ikili ve üçlü kampanya ile de abone olabilirsiniz.

TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi kaç yaş için?

1998 yılından beri her ayın 15’inde yayımlanıyor. Okuyucularımız, 7 yaş ve üzeri çocuklar. Dergiyle birlikte oyun kartları, masaüstü oyunu, maket, maske, poster ve kitapçık gibi derginin içindeki yazıları destekleyici ekler veriliyor.

Meraklı Minik Dergisi kaç yaş için?

2007 yılından beri yayımlanmakta olan Meraklı Minik, her ayın 1’inde çıkan 32 sayfalık bir dergidir. Üç ve üzeri yaşlardaki çocuklara yöneliktir.

Bilim Teknik kaç yaş için?

TÜBİTAK’tan yapılan açıklamaya göre, “Bilim ve Teknik (15 yaş ve üzeri)”, “Bilim Çocuk (7-12 yaş)” ve “Meraklı Minik (3-7 yaş)” dergileri, toplumda bilim ve teknoloji kültürü oluşturmada öncülük etmek, her yaştan insanı bilimle tanıştırmak, bilimi sevdirmek, bilimsel, teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri anlaşılır …

TÜBİTAK Dergileri ücretsiz mi?

TÜBİTAK, öğrencilere ve okurlarına merak etme ve okuma isteği uyandırmak için yayınlarını ücretsiz sunuyor. Bilim ve Teknik dergisinin 1967, Bilim Çocuk dergisinin 1998 ve Meraklı Minik dergisi 2007’den bugüne oluşan arşivlerini ve güncel sayılarını PDF formatında sitede yayınlanıyor.

Düşünbil dergisi kimin?

Olcay Yılmaz 2007 yılından beri Düşünbil Dergisi‘ni çıkartmaya devam etmektedir. 2012-2018 yılları arasında Libido Dergisi ve GodFather Dergisi‘ni çıkarttı. 2012-2013’te “Evrim Sergisi”ni düzenledi. Son 10 yılda 100’e yakın sempozyum, seminer, konferans panel ve kamp organize etti.

Gelecek bilimde nedir?

Gelecek Bilimde, toplum ile bilim arasındaki köprü olmayı amaçlayan, 40’i aşkın genç gönüllüsü ile birlikte bilimi daha çok insana ulaştırabilmek ve bilimsel düşünce farkındalığı yaratmak için tutku ve heyecanla çalışan bir bilim iletişimi platformudur.

TÜBİTAK a nasıl üye olunur?

Üye girişi için TC Kimlik No yerine e-posta adresi kullanılmaktadır. 13.01.2016 tarihinden önce TÜBİTAK Merkezi Giriş Sistemi üzerinden üyelik kaydı yaptıran kullanıcılar, üyelik sırasında kullandıkları e-posta adresini ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler. Lütfen E-Posta alanını doldurun.

TÜBİTAK nasıl kayıt olunur?

Üye girişi için “TC Kimlik No” yerine e-posta adresi kullanılmaktadır. 13.01.2016 tarihinden önce “TÜBİTAK Merkezi Giriş Sistemi” üzerinden üyelik kaydı yaptıran kullanıcılar, üyelik sırasında kullandıkları e-posta adresini ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler.

Bilim Çoçuk Dergisi kaç sayfa?

Yedi yaş ve üstü çocuklara yöneliktir. Her ayın 15’inde 64 sayfa olarak yayımlanmaktadır. Aylık baskısı ortalama 150 bin adettir. Dergiyle birlikte oyun kartları, masaüstü oyunu, maket, maske, poster ve kitapçık gibi derginin içindeki yazıları destekleyici ekler verilmektedir.