Suyun hafızası gerçek mi?
Suyun hafızası var mı?
Yapılan araştırmalara göre suyun içinde kristaller var ve bu kristaller bilgiyi hafızasında tutuyor. Suyun hafıza hücresinde 444 bin bilgi hücresi bulunduğu kaydedilmiş.Hücreler arasında bilgi alışverişi su sayesinde oluyor. Su bir bilgiyi alıyor ve diğer hücrelere taşıyor.
Suyun hafızası ne demek?
homeopati ile paralel bir terimdir. bazı bilim insanlarının iddiasına göre örneğin içine histamin katılan ve sonra inanılmaz boyutlarda seyreltilen (okyanusta bir damla kadar) bir sulu çözelti, hala histaminin etkilerini hafızasında tutmaktadır ve bu etkiler insan hücreleri üzerinde görülebilir.
Su herseyi kaydeder mi?
Suyun hafızası vardır. Bu ne demek, suya söylenen her şeyi olumlu olumsuz ayırdetmeden su kaydeder. Dolayısıyla o suyu içen herkese de iyi yada kötü yönde etkisi olur.
Su deneyi gerçek mi?
Gerçek Ne? Yapılan hiçbir bilimsel araştırmada donan su içerisinde oluşan kristallerin ona söylenen sözlerden, iddia edildiği gibi etkilendiği ispatlanamadığı gibi, iddianın tam tersine rastlanan (güzel sözler söylendiğinde daha “çirkin” kristaller oluştuğu) deney sonuçlarına bile erişilmiştir!
Suyun hafızası nasıl kullanılır?
Her sabah aç karnına 2 bardak su için ve her gün belirlediğiniz pozitif bir niyeti suya okuyun ve pozitif olumlamalarınızı suya yükledikten sonra yavaş yavaş için. Suyun hafızası vardır ve hücreler arası bilgi alışverişini sağlar.
Suyun zihni var mı?
Suyun hafızası olduğunu düşünenlere göre su, yüzlerce yıllık birikimi ve o anki titreşimleriyle insan hayatını etkiliyor. Tüm bu deneyler üzerine suyun hafızası olduğunu düşünen ama bunu bilimsel olarak açıklayamayan bilim insanları, tüm bu durumun enerji ve etkileşimler neticesinde ortaya çıkabileceğini söylemiş.
Suyun duyguları var mı?
Suların duyguları yoktur. Suyun ne beyni ne organı ne de sinir sistemi vardır. Su canlı bile değildir.
Suya olumlama nasıl yapılır?
Suyu Programlamak
- Suyu kaynatın veya karıştırın. …
- Rahat Bir Pozisyonda Oturun.
- 3.Niyetinizi Belirleyin. …
- Suyu, sakinleştiği veya soğuduğu zaman cam bir kabın içine yerleştirin. …
- Zihninizi sakinleştirin Suya vermek istediğiniz fikri zihninizde tutun. …
- Kullanılıncaya kadar suyu kapatın.
Derdini suya anlatmak ne demek?
kişi hiç bişey anlamamanın verdiği salaklıkla öylece dona kalır. “suya bakarak anlat” versiyonu da vardır. dertlerin su gibi akıp gitmesi kadar, suyun berraklığının kötü rüyayı andınlatacağı fikri de vardır.
Okunmuş su kaç gün içilir?
Yedişer kez Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlâs sureleri, salâvat-ı şerifler suya okunup bu suyun yedi gün boyunca içilmesiyle rahatsızlara çare olacağına inanılmıştır.
Kristalleşme neden olur?
Hava su buharına doyduğunda havanın içindeki buharın bir kısmı yoğuşur, yani buhar fazından katı faza dönüşür. … Benzer bir şekilde, su içinde “iyon” olarak bulunan bazı mineraller, suyun bu iyonlara doyumu sonucunda katı fazına dönüşür ve “kristal” şeklinde sudan ayrılır.
Su nasıl kodlanır?
Suyu Programlamak
- Suyu kaynatın veya karıştırın. …
- Rahat Bir Pozisyonda Oturun.
- 3.Niyetinizi Belirleyin. …
- Suyu, sakinleştiği veya soğuduğu zaman cam bir kabın içine yerleştirin. …
- Zihninizi sakinleştirin Suya vermek istediğiniz fikri zihninizde tutun. …
- Kullanılıncaya kadar suyu kapatın.
Suya kodlama nasıl yapılır?
Diğer bir yöntem ise; Eskiden ninemin tavsiyesi gibi dileğinizi bir kâğıda yazıp isteğinizi birkaç kelime ile ifade edip kelimelerin enerjisini suya geçirmek. Buna ek olarak yine cam bir şişeye su doldurup şişenin üzerine dilediğinizi, talep ettiğinizi yazıp her gün yine sesli bir şekilde söyleyerek suyu içebilirsiniz.
Rüyayı suya anlatmak ne anlama gelir?
Annem anlattı; eskiden birisi kötü bir rüya gördüğünde git akan suya anlat rüyanı, suyla beraber kötülükler de akar gider derlermiş. Aslında bir gerçek var bu öneride, olumsuz olan şeyler anlatılınca zararlı etkileri azalıyor ve etkisi kayboluyor.
Okunmuş su içilir mi?
(5) Atalarımız Osmanlılar 14 üncü yüzyılda Edirne Darüşşifasında hastaları musiki ile tedavi ediyorlardı. Okunmuş su ile tedavi haktır, bir realitedir, bunda dinimize aykırı bir husus yoktur.