TürkMedya Grubu kimin?

Yeni Dünya Medya Grubu sahibi kim?

Kanal 7 Medya Grubu

Endüstri Medya
Kuruluş 1993
Genel merkezi Bayrampaşa, İstanbul, Türkiye
Kilit kişiler Zekeriya Karaman
Sahibi Beyaz Holding

Kanal 24 ün sahibi kim?

Dinamik Radyo Televizyon A.Ş. 24 TV, Ethem Sancak’nın imtiyaz sahibi olduğu TürkMedya bünyesinde bulunan ve 24 Ocak 2007 tarihinde İstanbul merkezli yayın yapmaya başlayan ulusal bir Türk televizyon kanalıdır.

TürkMedya hangi kanallar var?

TürkMedya‘nın bünyesinde Türk basınının köşe taşları olarak kabul edilen Akşam, Güneş ve Star gazeteleri, Türkiye’nin lider kanallarından 24 TV, 360 ve çocuk kanalı TV4, uzun yıllardır Türk okuyucusuyla buluşan Alem ve Platin dergileri ile Türkiye’nin ilk özel radyolarından Alem FM ve spor yayıncılığı denilince ilk …

TürkMedya nerede?

Türk Medya, medya ajansları, İşçi Blokları Mah., Muhsin Yazıcıoğlu Cad., No:43, Çankaya, Ankara, Türkiye – Yandex Haritalar.

Dünya TV kimin kanalı?

Samanyolu Yayın Grubu’nun bünyesinde kurulan ve ismi Dünya TV olarak belirlenen yeni televizyon kanalının başına deneyimli bir televizyoncu olan Remzi Ketenci getirildi. Daha önce grubun Ankara temsilcisi olan Remzi Ketenci bundan böyle Dünya TV Genel Müdürü. Dünya TV‘nin yayın ağı ise Gaziantep olarak belirlendi.

Mehmet Yaziharman kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Mehmet Yazıharman, meslek hayatına 1995 yılında Kanal 7’de başladı. Haber Dairesi bünyesinde asistan, program sorumlusu, haber yönetmeni ve editör olarak görev yaptı. 2006 yılından bu yana da Haber Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

24 TV Genel yayın Yönetmeni kim oldu?

Murat Çiçek – Genel Yayın Yönetmeni24 TV | LinkedIn.

360 sahibi kim?

360, TürkMedya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalı.

Turkuvaz medya grubunda hangi kanallar var?

Bunun sonucunda atv, atv Avrupa, Yeni Asır TV, adlı televizyon kanalları, Radyo Turkuvaz, Romantik Radyo adlı radyo istasyonları, Sabah, Takvim, Yeni Asır ve Fotomaç adlı gazeteler artık tüm hak ve varlıklarıyla Turkuvaz A.Ş.

Albayrak Medya Grubu kime ait?

Albayrak Grubu, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak’ın ortak girişimleridir.

Turkuvaz Medya Grubu sahibi kim?

2013 yılı Aralık ayında Orhan Cemal Kalyoncu, Turkuvaz Medya Grubu’nu Ahmet Çalık’tan satın aldı.

Medya sahipleri kimler?

  • 3N Medya Grubu.
  • Acun Medya.
  • Albayrak Medya Grubu.
  • Ciner Yayın Holding.
  • Demirören Medya Grubu.
  • Doğuş Yayın Grubu.
  • Fox International Channels Türkiye.
  • İhlas Yayın Holding.

MC TV kime ait?

Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. mceu.tv (Türkiye’de kullanılmıyor.) MC EU, Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır.

Samanyolu Yayın Grubu Sahibi Kim?

Samanyolu TV
Kuruluş 22 Ekim 1993 (Normal yayın)18 Eylül 2014 (HD yayın)
Kapanış 30 Nisan 2016 (Tüm yayınları kesildi)26 Temmuz 2016 (Tamamen kapatıldı)
Şirket Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri A.Ş.
Sahibi Samanyolu Yayın Grubu (1993-2016)

Kanal 7 yeni sahibi kim?

Hayat Görsel Yayıncılık A.Ş. Kanal 7, Yeni Dünya Medya Grubu bünyesinde Türkiye’de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır.