Windows fotoğraf görüntüleyicisi nerede?

Windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi nerede?

Arama kutusuna ‘varsayılan uygulamalar’ anahtar kelimesini girin. Doğrudan aşağıda gösterilen pencereyi açmak için Varsayılan uygulama ayarları’nı seçin. Uygulama listesini doğrudan aşağıdan açmak için Fotoğraf Görüntüleyici‘nin altındaki Fotoğraflar‘ı tıklayın.

Windows fotoğraf görüntüleyicisi Windows 10 nerede?

Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi, Windows 10‘un parçası değildir, ancak Windows 7 ya da Windows 8.1’den yükseltme yaptıysanız yine de bu uygulamaya sahip olabilirsiniz. Denetlemek için Dosya Gezgini’nde bir fotoğrafı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Birlikte aç’ı seçin.

Windows fotoğraf görüntüleyici nasıl indirilir?

Ayarlar > Uygulamalar bölümüne girin. Sonra sol köşeden Varsayılan uygulamalar’a tıklayın. Varsayılan uygulamalar bölümünden Fotoğraf Görüntüleyicisine tıklayın ve gelen seçenekler arasından “Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi“ni seçin. Windows 10 fotoğraf görüntüleyicisi yükleme işlemi başarıyla tamamlanmış oldu.

Windows 10 da fotograf Goruntuleyicisi nasil Etkinlestirilir?

Denetim Masası \ Varsayılan Programlar \ Varsayılan Programları Ayarla seçeneğine gidin. Listeden Windows Fotoğraf Görüntüleyiciyi bulun ve seçtikten sonra “Bu Programı Varsayılan Olarak Ayarla” ya tıklayın. İşlem bitti.