Rize’ye uçuş var mı?

Rizeye uçuş var mı?

Rize’de henüz havalimanı bulunmadığı için Rize uçuşları Trabzon Havalimanı’na yapılmaktadır. Rize şehir merkezine yaklaşık 160 kilometre mesafede bulunan Trabzon Havalimanı’ndan hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlar yapılabilmektedir.

Rize’de havaalanı yok mu?

Maalesef Rize şehrinde havalimanı bulunmuyor. Bu konuma en yakın havalimanı olan Trabzon Trabzon Havalimanı‘na karayolu ile 1 saat 4 dakikada ulaşabilirsiniz.

Rize’ye uçakla nasıl gidilir?

Rize‘de havalimanı bulunmamaktadır. Rizeye en yakın havalimanı Trabzon Havalimanı’dır. Trabzon Havalimanı Rizeye yaklaşık 70 kilometre uzaklıktadır. Trabzon Havalimanı’na indiğinizde Havaş servisine binerek Rizeye kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Istanbul’dan Rize’ye uçak biletleri ne kadar?

İstanbul Rize Uçak Bileti, 124 TL den itibaren – HepFly.com.

Rize’ye hangi yoldan gidilir?

Rizeye kara yolu ile tüm şehirlerden özel araç ile ulaşım sağlanabilmektedir. Trabzon – Rize arası mesafe 79 km ve özel araçla yolculuk yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. D010/E70 üzerinden yapacağınız yolculuk sırasında Yalıncak, Yomra, Arsin, Sürmene, İyidere gibi birbirinden güzel noktalardan geçilmektedir.

Rize Artvin havalimanı açıldı mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 3 Nisan 2017’de temeli atılan, Türkiye’nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı RizeArtvin Havalimanı‘nın en önemli kısmı olan taş dolgunun tamamlandığını söyledi.

Rize Havaalanı ne durumda?

Rize-Artvin Havalimanı‘nın yüzde 68’i tamamlandı ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanlığı’nca, 766 hektarlık alanda projelendirilen ve temeli 3 yıl önce atılan, Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2’nci havalimanı; Rize– Artvin Havalimanının yapım çalışmaları sürüyor.

Trabzon Rize arası kaç lira?

En Ucuz Trabzon – Rize Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

Otobüs Firması Bilet Fiyatları Ortalama Sefer Süresi
Ali Osman Ulusoy 30,00 TL 1 Saat
Prenskale Seyahat 30,00 TL 1 Saat 16 Dakika
Artvin Ses Seyahat 30,00 TL 1 Saat 15 Dakika
Golden Turizm 40,00 TL 1 Saat 45 Dakika

Istanbuldan Rizeye uçakla nasıl gidilir?

Ancak Rize uçak bileti bulma gibi bir seçeneğiniz yok. Bunun nedeni elbette Rize’de havalimanı olmamasından kaynaklanıyor. Rize’ye en yakın havalimanı ise Trabzon’da. Trabzon Havalimanı’nı kullanarak Rize’ye gelebilirsiniz. 1,5 saatte İstanbul’dan Trabzon’a ulaşmış olursunuz.

Rize’ye en hızlı nasıl gidilir?

Rizeye ulaşım için en hızlı seçenek havayolu ulaşımıdır. Şehirde havalimanı bulunmamak olup, Trabzon Havalimanı yaklaşık olarak 70 km uzaklıktadır. Havayolu ile Trabzon’a iniş yapıldıktan sonra, Havaş otobüsleri ile Rizeye ulaşım sağlanmaktadır.

Istanbul Rize otobüs bileti kaç para?

En ucuz İstanbulRize otobüs bileti 299,00 TL’dir.

Istanbuldan Rize’ye uçakla nasıl gidilir?

Ancak Rize uçak bileti bulma gibi bir seçeneğiniz yok. Bunun nedeni elbette Rize‘de havalimanı olmamasından kaynaklanıyor. Rizeye en yakın havalimanı ise Trabzon’da. Trabzon Havalimanı’nı kullanarak Rizeye gelebilirsiniz. 1,5 saatte İstanbul’dan Trabzon’a ulaşmış olursunuz.

Istanbul’dan Rize’ye giderken hangi şehirlerden geçilir?

İstanbulRize arası mesafe 1147 km’dir. Özel araçla yolculuk yaklaşık olarak 15 saat sürmektedir. O-4 ve E80 üzerinden tamamlanacak seyahat sırasında Gebze, Sakarya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon’dan geçilmektedir.

Rize havalimanı Ne Zaman Açılıyor 2022?

Rize – Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize – Artvin Havalimanı‘na ilişkin müjdeyi verdi. Adil Karaismailoğlu, Rize – Artvin Havalimanı‘nın 2021 sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Rize-Artvin havalimanı Ne Zaman Açılıyor 2022?

Nisan veya mayıs ayı gibi, 2022 yılının ilk yarısı içerisinde hizmete girecek.