Ttnet Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Türk Telekom Adil Kullanım Kotası Kaç GB?

25 GB‘ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir. HAZIRNET ve 1Mbps hızındaki paketler için AKN aşıldığında kullanım hızı 256 kbps olarak revize edilmektedir.

AKK bitince ne olur?

Adil Kullanım Koşulları (AKK) kapsamında tanımlı olan internet paketlerinde belirlenen AKK değerleri aşıldıktan sonra ay sonuna kadar internet erişim hızınızda bazı kısıtlar uygulanmaktadır. Ay başında tekrar internet paketinizin hızı normal erişim hızınıza dönmektedir.

Adil kullanım kotası nasıl anlaşılır?

Faturalı hat sahibi iseniz; KULLAN yazıp 5555’e SMS göndererek İnternet Paketleri’nden kullandığınız miktarı sorgulayabilirsiniz. Faturasız hat sahibi iseniz; KALAN yazıp 5555’e SMS göndererek İnternet Paketleri’nde kalan miktarı sorgulayabilirsiniz.

Ttnet kota dolunca ne olur?

Türk Telekom’un Yeni Tarifesi İle Kota Bittiği Anda İnternet Tamamen Kesilecek (Güncelleme) Türk Telekom, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) gönderdiği yeni tarifeler eğer onaylanırsa Nisan ayı itibariyle kota bitince internet hızları yavaşlamayacak tamamen kesilecek.

Adil kullanım kotası var mı?

Artık günümüzde Adil kullanım kotası resmen kalkmış bulunuyor. Belli ve sabit bir hız kapsamında farklı fiyatlar üzerinden internet paketleri kullanıcılara sunulmaktadır. Yani 1 Ocak 2019 tarihi ile beraber artık Adil kullanım kotası bulunmuyor.

İnternet saat kaçtan sonra hızlanıyor?

SABAHA DEK ÜCRETSİZ İNDİRME Yeni dönemde en önemli değişiklik gece internet kullanımında olacak. Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

AKN hala var mı?

Evet, Hazırnet – Günlük İnternet paketlerindeki AKN uygulaması da sonlandırılacak olup, Hazırnet paketleri full limitsiz olarak kullanılmaya devam edecektir.

AKK ne zaman geçer?

Yani her ayın 1. Günü ile ay sonu 30-31’inde kullanılan download ve upload kotanız paketinizde olan maksimum seviye dolana dek paketinizde bulunan internet hızınızla internete girebilirsiniz. Kotanız dolduktan sonra kotanızın yenilemesi işlemi ise gelecek olan ay başında tekrar sıfırlanacaktır.

Türk Telekom AKN var mı?

Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kalkacak ve limitsiz internete dönüştürecek.

KYK kota dolunca internet kesilir mi?

yeni gelen bir düzenleme ile birlikte KYK yurdunda kalan öğrenciler, sınırsız internet kullanamayacaklar. Ancak yeni gelen bir düzenleme ile birlikte KYK yurdunda kalan öğrenciler, sınırsız internet kullanamayacaklar. … Her öğrenci için aylık 16 GB’lık kota olacak.

Ttnet sınırsız internet kota aşımı olur mu?

Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, ‘adil kullanım noktası’ ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor.

AKN kotası kalktı mı?

Yani 1 Ocak 2019 tarihi ile beraber artık Adil kullanım kotası bulunmuyor. Kullanıcılar farklı fiyatlar ve paketler doğrultusunda, belirlenmiş sabit hız üzerinden internet satın alabiliyor. Kotanın aşımı sonrası internet hızını düşüren AKN pek çok internet kullanıcısının bir kabusuydu.

Saat kaçtan sonra kota yok?

Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak.

Hangi saatler arası kota yok?

AKK’li paketlerde hızlar yükseliyor olacak. Artık gece 02:00-08:00 arası kullanımlar AKK’den sayılmıyor. Genel uygulamada adil kullanım kotası nedeniyle hızlar 3 Mbps’ye düşüyordu, pazartesiden itibaren her kampanya hızına göre farklı hız düşüşleri uygulanacak.

Türk Telekom AKN kalktı mı?

Evet, Hazırnet – Günlük İnternet paketlerindeki AKN uygulaması da sonlandırılacak olup, Hazırnet paketleri full limitsiz olarak kullanılmaya devam edecektir. Bu paketlerdeki müşterilerimize Aralık ayında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.