Wattpad Hesabı Nasıl Açılır?

Wattpad hesap açma ücretli mi?

Hikaye okuma ve paylaşma imkanı sunan Wattpad, uygulamasına abonelik özelliği getirdi. Hizmetin aylık ücreti 5,99 Dolar, yıllık ücreti ise 60 Dolar olacak. … Wattpad Premium özelliğine uygulamadaki bir buton vasıtasıyla erişilebiliyor.

Wattpad Kullanıcı Adı Nasıl Yapılır?

İnternet Sitesinde

  1. Ekranın sağ üst köşesindeki mevcut kullanıcı adınıza tıklayın.
  2. Açılır menüden Ayarları seçin.
  3. Mevcut kullanıcı adınızın yanındaki Değiştire tıklayın.
  4. Yeni kullanıcı adınızı ve mevcut şifrenizi girin.
  5. Kaydete tıklayın.

8 Şub 2022

Wattpad a nasıl girilir?

Bir internet tarayıcısı açın ve https://www.wattpad.com adresine gidin.

  1. Sağ üst köşedeki Oturum Aça tıklayın, ekranın ortasında bir oturum açma penceresi açılacaktır.
  2. E-postanızı / kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın.
  3. Giriş Yapa tıklayın.

14 Oca 2022

Wattpad kapanan hesap nasıl açılır?

Kendi Kapattığım Hesabımı Nasıl Tekrar Açarım ?

  1. Wattpad.com gidin ve Oturum Başlat’a tıklayın.
  2. Hesabınıza ait kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi ve şifreniz girin.
  3. Eğer hesabınızı başarıyla yeniden açıldıysa, ana sayfasınıza yönlendirileceksiniz. Ayrıca konu ile Wattpad bir e-posta alacaksınız.

8 Şub 2022

Wattpad neden şifremi sıfırlama mı istiyor?

Bu, hesabınızı yanlış bir e-posta adresiyle oluşturduysanız şifrenizi sıfırlayamayacağınız anlamına gelir. Herhangi bir e posta almıyorsanız lütfen, Doğrulama ya da şifre e postaları alamama ve E postanı unuttun? başlıklı makalelerimize göz atın.

Wattpad hesap sildikten sonra tekrar açılır mı?

Wattpad‘te hesap silme işlemini uyguladıktan sonra hesap tamamen silinir ve tekrar erişim sağlanamaz. Wattpad‘te hesabınızı kalıcı olarak sildikten sonra uygulamayı tekrar kullanmak isterseniz; farklı bir kullanıcı adı ile yeni bir hesap açmanız gerekir.

Wattpad neden oturum açılmıyor?

Kablosuz (wi-fi) / veri bağlantınızı kapatıp açın veya başka bir kablosuz ağa bağlanmayı deneyin. Hesabınızdan çıkış yapmayı, tarayıcınızın önbelleğini / çerezlerini temizlemeyi ve tekrar giriş yapmayı deneyin. Hesabınıza Firefox veya Google Chrome gibi farklı bir tarayıcı kullanarak erişmeyi deneyin.

Wattpad oturum kapatınca ne olur?

Hesabınızı kapattığınızda kullanıcı adınızdan vazgeçmiş olursunuz. Eğer başka birisi aynı kullanıcı ismiyle bir hesap oluşturursa orijinal hesabınızı artık geri getiremezsiniz. Tekrar giriş yaparak hesabınızı geri getirebilirsiniz ki bu da hesabınızı yeniden açacaktır.

Wattpad ücretsiz nasıl kullanılır?

Facebook hesabı ile giriş yapabilidiğiniz hikaye paylaşma ve okuma uygulmasına, facebook hesabınız yoksa e-mail onayı ve aktivasyonu ile ücretsiz üyelik yapmanız mümkün. Aradığınız kitabı arama butonu ile arayıp okumanız mümkün. Okuduğunuz hikayeyi yorumlayabilir ayrıca oylayabilirsiniz.

Wattpad üye olmadan nasıl okunur?

Çevrimdışı okuma en sevdiğiniz Wattpad hikayelerini internete bağlanmadan okumanıza olanak verir. Yeni Kütüphane deneyimi ile bir düğmeye dokunarak hikayeleri Çevrimdışı Listenize ekleyip çıkartabilirsiniz.

Wattpad şifresi nasıl alınır?

Android Uygulamasında

  1. Porfilinize gidin (ana sayfanızın sağ üst köşesindeki profil resminize dokunun).
  2. Sağ üst köşedeki dişli çark simgesine dokunun.
  3. Hesap Ayarlarını seçin.
  4. Şifreni mi unuttun? kısmına dokunun.
  5. Hesabınıza bağlı e posta adresini girin.
  6. Talimatları Göndere basın.

Wattpad için internet gerekli mi?

Çevrimdışı listenize bir hikaye eklemek için internete bağlı olmanız gerekmektedir.

Wattpad hesabı kaç günde kapanır?

WATTPAD HESABI KALICI OLARAK KAPATMA Wattpad hesabınızı dakikalar içinde kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Bunun için ilk olarak tarayıcı üzerinden Wattpad hesabınıza giriş yapmalısınız. Hesabın profil kısmında bulunan noktada hesap silme sekmesine gelmelisiniz.

Wattpad şifre sıfırlama nedir?

E-posta adresinizi doğrularken ya da şifrenizi sıfırlarken bizden bir e-posta almanız gerekmektedir. Bu e-posta Wattpad hesabınıza bağlı e-posta adresinize gönderilir. NOT: Belli bir hesabın e-posta adresine bağlı olup olmadığını test etmek için www.wattpad.com/forgot adresine girerek test edebilirsiniz.

Şifre sıfırlama ne demek?

Şifre Sıfırlama, hesap sahibi olduğunuz bir sitede üyeliğin size ait olduğunu farklı yöntemlerle ispatlayarak yeni şifre almanızdır. İnternet, dünyasında üyelik sistemine sahip olan neredeyse tüm sistemler mutlaka kullanıcılarının faydalanacağı bir şifremi unuttum sayfasına sahiptir.